Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Over de kwekerij

Daarom kiest u voor onze kwekerij

Met meer dan 60 jaar ervaring in het kweken van haagplanten en een specialisatie in Ilex crenata, bent u bij ons familiebedrijf aan het juiste adres voor uw Ilex haag

Jaarlijks verlaten 300.000 Ilex haagplanten onze kwekerij. Deze leveren wij rechtstreeks aan particulieren, maar ook aan hoveniers en tuincentra. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa! Dankzij onze ruime voorraad Ilex crenata, leveren wij het gehele jaar door planten direct vanuit de kas en het veld, vers bij u thuis afgeleverd.  

Alle Ilex planten bezorgen wij op plantvriendelijke wijze. In combinatie met onze groeigarantie van 3 maanden, krijgt u gegarandeerd een prachtige Ilex haag. 

Ilex haag planten in onze kwekerij
Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Daarom kiest u voor onze kwekerij

Omdat niet iedere tuin hetzelfde is, hebben wij verschillende pot- en hoogtematen in het assortiment. Zo is er voor iedere tuin en voor ieder budget een Ilex haag te vinden, zoals de Ilex crenata ‘Green Hedge’, de Ilex crenata ‘Caroline upright’ en Ilex maximowicziana ‘Kanehirae’.

Uiteraard geven wij graag advies over hoe deze Ilex haag geplant moet worden. Welke grond is het meest perfect? En wat voor een onderhoud heeft de haag nodig? Voor alle vragen staan wij klaar met een passend antwoord. Zo geniet iedereen het hele jaar door van een schitterende Ilex haag.

Is de interesse voor een Ilex haag gewekt? Zowel voor particulieren als bedrijven hebben wij de mooiste planten klaarstaan om zo de mooiste tuinen en buitenruimtes te creëren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we kunnen betekenen voor het vergroenen van de buitenruimte.