Over de kwekerij

Kwekerij met meer dan 15 jaar ervaring

Kies je voor een Ilex Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kwekers hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het opkweken van groenblijvende sierheesters en hagen. De Ilex haag is daar slechts een voorbeeld van. Deze groenblijvende heester is de beste vervanging voor de buxushaag: het kan gemakkelijk geplant en onderhouden worden. Daar zorgen we zeker voor. De Ilex haagplantjes leveren we het hele jaar op maat aan. Dus klein, groot, in de groei of al klaar om in een mooi vorm te snoeien.

Groenblijvende heesters geven structuur aan iedere tuin of buitenruimte. Zet een stukje privétuin af voor een terras, maak er een doolhofje van tussen de poort en de voordeur of gebruik het om borders mee af te bakenen; de keuze en mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Zelfs als vormstruik doet de Ilex het hartstikke goed. De haag laat zich namelijk gemakkelijk in de gewenste vorm snoeien. De frisse groene bladeren en stevigheid van de haag geven het bovendien een mooi uiterlijk. En dat het hele jaar door.

2
Hectare grond om op te kweken
+ 12
Jaar ervaring
75 %
Van de klanten beveelt ons aan

Daarom kiest u voor onze kwekerij

Omdat niet iedere tuin hetzelfde is, hebben wij verschillende pot- en hoogtematen in het assortiment. Zo is er voor iedere tuin en voor ieder budget een Ilex haag te vinden, zoals de Ilex crenata ‘Green Hedge’, de Ilex crenata ‘Caroline upright’ en Ilex maximowicziana ‘Kanehirae’.

Uiteraard geven wij graag advies over hoe deze Ilex haag geplant moet worden. Welke grond is het meest perfect? En wat voor een onderhoud heeft de haag nodig? Voor alle vragen staan wij klaar met een passend antwoord. Zo geniet iedereen het hele jaar door van een schitterende Ilex haag.

Is de interesse voor een Ilex haag gewekt? Zowel voor particulieren als bedrijven hebben wij de mooiste planten klaarstaan om zo de mooiste tuinen en buitenruimtes te creëren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we kunnen betekenen voor het vergroenen van de buitenruimte.

Waarom Ilexhaag.nl?

Groeigarantie

3 maanden groeigarantie

Snelle levering

Of afhalen in Lunteren

Tevreden klanten

Klantbeoordeling 9.4