Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Ilex crenata ‘Convexa’

Ilex crenata ‘Convexa’

Vanaf: 0,90

Dichtheid

Compacte groei

Groeisnelheid

10 - 25 cm per jaar

Standplaats

Schaduw, halfschaduw, zon

Type haag

Lage- en hoge haag

Winterhard

Wintergroen / groenblijvend

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Verzorging

Weinig onderhoud

De Ilex crenata Convexa heeft met zijn kleine, groene blaadjes veel weg van de Buxus. Hierdoor is deze uitstekend geschikt als alternatief voor de Buxus, die wordt aangetast door de buxusmot en -rups. De Convexa is resistent hiertegen en goed winterhard. De bollige blaadjes en compacte groei zijn opvallende eigenschappen van deze plant.

Hoogte

, ,

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Kleine Ilex crenata Convexa planten leggen wij voorzichtig, en met heel veel liefde, in kistjes en leveren wij zodoende op plantvriendelijke wijze bij u thuis af. Deze verpakking zorgt ervoor dat uw nieuwe haagplanten onbeschadigd bij u worden afgeleverd. Grote Convexa planten zetten wij op onze wagen en worden z.s.m. bij u thuis gebracht.

Ilex crenata Convexa planten tot een hoogte van 40 cm, leveren wij binnen 5 werkdagen bij u af. Bestelt u op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag? Dan leveren wij op woensdag de Ilex haagplanten bij u af. Plaatst u een bestelling op dinsdag of woensdag? Dan ontvangt u op vrijdag uw haagplanten. Betreft het planten hoger dan 40 a 60 cm? Ook dan wordt het in de meeste gevallen binnen een week afgeleverd en hoort u z.s.m. van ons wanneer wij langskomen.

Heeft u voorkeur voor een specifieke dag of week van levering? Geef het gerust aan in de bestelnotities, wij houden hier graag rekening mee voor u. 

Nee, de Ilex crenata Convexa is zeer eenvoudig aan te planten en te onderhouden. U hoeft de haag maar twee keer per jaar te snoeien en bij droge periodes, met name in het eerste jaar, extra water te geven.

Ziet een plant er onverhoopt niet meer mooi groen uit, ondanks alle aandacht dat het heeft gehad? Met onze groeigarantie van maar liefst 3 maanden krijgt u gegarandeerd een schitterende Ilex crenata Convexa haag! Neem contact met ons op in het geval van een plant die er niet meer gelukkig uitziet en wij zorgen voor vervanging. 

Nog niet helemaal overtuigd? Dit zeggen klanten!